Ünal Aysal'dan Ataman açıklaması
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, takımdan ayrıldığı iddia edilen Oktay Mahmuti'nin yerine Ergin Ataman'ın gelebileceğini ifade etti.
Vatan
Fatih Terim ve yardımcılarının Divan Kurulu Başarı Beratı ile ödüllendirildiği tören sonrası Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst'ün Felipe Melo hakkında sarf ettiği, "Melo üç senelik sözleşme istiyor. Kısa süre içinde yeni mukavele yapmak istiyoruz" sözleri Brezilyalı futbolcunun yolunu gözleyen taraftarı sevindirdi.
Gün içerisinde Melo ile her konuda anlaşma sağlandığı ve Fatih Terim'in yardımcısı Şükrü Hanedar'ın Juventus ile son detayları görüştüğü haberleri gelince coşku tavan yaptı.
Ne var ki SKY Sport Italia'nın akşam saatlerinde Juventus'un 11 milyon Euro karşılığı Felipe Melo'yu Rusya'nın Spartak Moskova takımına sattığını iddia etmesi üzerine kafalar bir kez daha karıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Neymar'dan Arda Güler itirafı!

Bukayo Saka'nın Arsenal'daki geleceği belli oldu!

Manchester City, Semenyo'yu kadrosuna kattı

Sarri: "Ratkov'u tanımıyorum"

Ferdi Kadıoğlu, yükselişine devam ediyor!

Nicolo Zaniolo'dan Udinese'yi korkutan haber

Nefes kesen maçta Newcastle, Leeds'i yıktı!

Manchester United, Burnley ile yenişemedi!

Noa Lang asist yaptı; Napoli ile Verona berabere kaldı

Roma deplasmanda galibiyeti hatırladı!























