Ümraniyespor attı, VAR'dan döndü!
Ümraniyespor, Fenerbahçe'ye karşı 90+8. dakikada Umut Nayir ile eşitliği yakaladı. Bu gol VAR incelemesinin ardından pozisyon başlangıcında faul olduğu gerekçesiyle iptal edildi.

Süper Lig'de sahasında Fenerbahçe'yi konuk eden Ümraniyespor, 90+8. dakikada durumu 2-2 yaptı.
Ümraniyespor'un ilk golünü atan Umut Nayir, bir kez daha sahneye çıktı ve durumu 2-2'ye getirdi. Gol pozisyonu VAR'da izlenirken, Umut'un pozisyonundan önce Batshuayi'ye faul olduğu gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı.
Ümraniyesporlu futbolcular, bu gole yoğun itirazda bulundu. Sarı kartı bulunan Onur Atasayar, itirazlarının ardından ikinci sarı kartla kırmızı kart gördü.
Fenerbahçe'nin ikinci golünden önce de, Ümraniyesporlu oyuncular Samet Akaydin'in Geraldo ile olan pozisyonunda faul bekledi. Ancak oyun devam etti ve Fenerbahçe'nin golü geçerli sayıldı.
Eski hakem ve hakem yorumcusu Ahmet Çakar, pozisyon için, "Türk hakemliğine küfür etsem terbiyesizlik yapmış suç işlemiş olurum. Fenerbahçe bu gece hakem ve var hakeminin kıyağıyla kazanmıştır. Fenerbahçe nin golü öncesi faule müdahale etmeyen VAR ne hikmetse Ümraniyenin golünü iptal ettiriyor ( haklı olarak) Utanın. Yazıklar olsun.." yorumunda bulundu.
Fazıl Say ise, "Ben bir Fenerbahçeli olarak sanki hakemin bizi tutmasından rahatsızlık duydum." diye paylaşım yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fulham, Romulo için resmen devrede!

Milan'da ayrılık yükleniyor: Divock Origi

Juventus'ta Gatti ile yeni sözleşme yakın

Ibrahima Konate, Real Madrid'i istiyor!

Como, Milan ile Thiaw için anlaştı: 25 milyon Euro!

Villareal'den orta sahaya takviye: Majer

Liverpool, Guehi transferinde sona doğru!

Real Betis, eski oyuncusu Emerson'a talip oldu

Inter, Ange-Yoan Bonny transferinde sona yaklaştı!

Arsenal, Lewis Skelly ile sözleşme uzattı!
