Transfer harekatı başlıyor
Galatasaray'ımızda yönetim, kadrosunda kiralık olarak bulundurduğu iki oyuncunun bonservisini almak için çalışmalara başladı.
DHA

Galatasaray bu pazar günü Sivasspor'u Türk Telekom Arena'da yenerse şampiyonluğunu matematiksel olarak ilan edecek.
Sarı kırmızılılar şampiyonluk için gün sayarken gelecek sezonun kadrosunu daha da güçlendirmek için transfer çalışmalarını da hızlandırıyor.
Eskişehirsporlu Alper Potuk'un transferini bitirmeye çok yakın olan sarı kırmızılılar dış transferde ise öncelikle kiralık olarak sarı kırmızılı formayı giyen olan Felipe Melo ve Umut Bulut'un transferlerini bonservisiyle birlikte almak için harekete geçecek.
Galatasaray iki oyuncunun da transferinde öncelik opsiyonuna sahip olmasına karşın Melo'nun kulübü Juventus ve Umut Bulut'un kulübü Toulouse’un istediği rakamı aşağı çekmek için pazarlık masasına oturacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Monaco'nun yeni patronu Sebastien Pocognoli oldu

Gasperini: "Roma'yı seçtim çünkü burada açlık var"

Ibrahimovic: "Mourinho ve Guardiola futbolu değiştirdi"

Kyle Walker'dan Manchester City itirafı: "İlk gönderilen ben oldum"

Avrupa devleri peşinde: Maignan!

Manchester United, Kenan Yıldız için gözünü kararttı!

Tchouameni'den Arda Güler isteği: Alonso'ya iletti!

Fransa'da Mbappe şoku!

Bruno Fernandes: "Suudi Arabistan'ı hiç düşünmedim"

Senne Lammens'ten transfer itirafı!
