Topu oyuna daha erken sokabilseydik...
Galatasaray'ın, Chelsea ile oynadığı mücadele John Terry'nin yaptığı tartışmalı harekete, İsveç futbolunun önde gelen isimlerinden de ilginç yorumlar geldi.
Webaslan Dış Haberler
Fotoğraf : Webaslan.com
Ada'nın önemli yayın organlarından Mirror, Galatasaray'ın, Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al-Ain'de oynayan ve 'Arapların Messisi' olarak lanse edilen Omar Abdulrahman'ın peşinde olduğunu yazdı.
İNGİLİZ KULÜPLERİ DE PEŞİNDE!..
Premier Lig ekipleri Arsenal, Liverpool ve Manchester City'nin de peşinde olduğu kaydedilen 22 yaşındaki oyuncu için, Arap ekibinin 5 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirlediği ifade edildi. Galatasaray'ın, 2012 Olimpiyatları'nda Birleşik Arap Emirlikleri ile sergiledği oyun ile dikkatleri çeken yıldız adayı için, İngilizlerin bir adım önünde olduğu da kaydedildi.
Orta sahada hücuma yönelik olarak görev alan 1991 doğumlu sol ayaklı oyuncu, Asya Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta sahaay çıkarken, 1 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.
%%EMBEDVIDEO_18382%%
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

Manchester United'da orta saha için büyük plan!

Roma, Axel Disasi için harekete geçti

Lewandowski'den sürpriz karar!

Monaco'dan Ansu Fati için karar!

Arda Güler'in brüt ücreti İspanya'da tartışma yarattı

Arne Slot: "van de Ven kontrolsüz girdi"

Hojlund: "Harika bir karar böyle görünür"

Lothar Matthaus'tan Harry Kane'e övgü

Zirkzee, şarta bağlı opsiyonla Roma'ya doğru!

























