TFF'den bir skandal daha! Derbiniz batsın...
Avrupa'daki maçlarımızdan saatler önce cezalar yağdıran TFF, 23. hafta fikstüründe bir skandala daha imza attı.

Süper Lig'in 23. hafta fikstürü açıklandı. Perşembe günü Benfica deplasmanına gidecek Galatasaray, Akhisarspor ile oynayacağı lig maçını Pazar günü 19:00'da oynayacak. Avrupa'daki diğer Türk takımı Fenerbahçe ise Beşiktaş derbisini Pazartesi günü 20:30'da oynayacak.
Galatasaray'ın Benfica deplasmanı için gideceği Lizbon, İstanbul'a 4.090 kliometre uzaklığında. Öte yandan Fenerbahçe'nin Zenit deplasmanı için gideceği Petersburg, İstanbul'dan 2.509 kilometre uzaklıkta yer alıyor.
SAATLER DE FARKLI!
Ayrıca Galatasaray'ın maçı TSİ 23:00, diğer Türk takımının maçı 20:55'te oynanacak.
Galatasaray, iki katı yol yapacak olmasına rağmen TFF, yine şaşırtmadı ve skandal bir karara imza atarak maçımızı Pazartesi yerine Pazar'a verdi.
Hep söyledik, yine söylüyoruz... BİZ TEK, siz hepiniz!
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter - Barcelona maçında tarihe geçen sonuç: 4-3'lük maçta tur Inter'in

Arda Güler'den sosyal medyadan çocukluk paylaşımı!

Manchester City, Ait-Nouri'yi gündemine aldı!

Bruno Fernandes'e Suudi Arabistan'dan çılgın teklif: Yıllık 76 Milyon euro!

Manchester United, Antony'nin fiyatını belirledi: 50 milyon Euro!

Muhammed Kudus, Liverpool'dan başkasını istemiyor!

Laporte için Marsilya ihtimali!

Julian Alvarez'den Romero için transfer çağrısı!

Florian Wirtz'in tercihi Bayern Münih!

Zaniolo'ya 2 maç men cezası!
