Fatih Terim'den sakatlık açıklaması
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa maçındaki eksiklerin nedenini açıkladı.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa maçında sürpriz tercihlere imza atarken, bu hamlelerin nedenlerinin sakatlık olduğunu söyledi.
Şampiyonluk yolunda mutlak kazanılması gereken Kasımpaşa maçına kadroda değişiklikler yaparak çıkan Fatih Terim, Benfica maçındaki performansıyla eleştiri toplayan NDiaye'yi yedek kulübesine oturttu. Fernando ise maç kadrosunda yer almadı.
Terim'in diğer sürpriz hamlesi Nagatomo üzerinde oldu. Japon futbolcuyu yedek kulübesine çeken Terim, yeni transfer Emre Taşdemir'e bu sezon ilk kez forma şansı verdi.
TERİM: "NAGATOMO HASTA, FERNANDO SAKAT"
Nagatomo'nun hasta olduğunu ve Fernando'nun da sakatlandığını kaydeden Terim, "Fernando ve Nagatomo, Benfica'yı düşünerek yapılan bir değişiklik değil. Nagatomo ateşlendi, hatta buraya da gelmedi. Asya Kupası yorgunluğu da var. Fernando'nun dizinin arkasında problem çıktı." dedi.
Emre Taşdemir hamlesinin nedenini de aktaran deneyimli hoca, "Mariano ile başlamayı düşünüyorduk ama onun da sıkıntısı var." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus, Genoa'yı iki golle geçti!

Atletico Madrid'den Ederson hamlesi!

Kenan Yıldız, "Serie A'da mart ayının yükselen yıldızı" ödülünü aldı!

Atalanta üç gol ile güldü, iddiasını sürdürdü

Hoffenheim'den Ozan Kabak kararı!

Bayern Münih'e Harry Kane'den iyi haber

Udinese ile Como golsüz berabere kaldı!

İtalya, Hakan Çalhanoğlu'nu konuşuyor!

Vinicius Junior'dan yeni sözleşme açıklaması

Antoine Semenyo'den Rayan Cherki'ye büyük övgü

























