Tanman: "Melo'yu takım sevmiyordu"
Cüneyt Tanman'dan flaş değerlendirme: "Felipe Melo’nun satılması bir zorunluluktu. Gitmesi iyi oldu. Çünkü hakemler onu mimlemişti. Zaten kalma ihtimali sıfırdı, diğer oyuncular da onu çok sevmiyordu. Takım içi huzur bakımından da böylesi daha iyi"
Galatasaray, Borussia Dortmund forması giyen 27 yaşındaki Kevin Grosskreutz ile anlaşmaya vardı. Galatasaray'ı yakından tanıyan Kevin Grosskreutz, Galatasaray'ın Dortmund ile geçtiğimiz sezon oynadığı maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.
Galatasaray'ın Türkiye'de UEFA Kupası almış tek takım olduğunu ifade eden Alman yıldız, "Galatasaray dünyaca tanınan, önemli bir marka. Bunu Türk arkadaşlarımdan çok iyi biliyorum. Büyük taraftar gücü var, Türkiye'de UEFA Kupası'nı almış tek takım..." ifadelerini kullanmıştı.
Almanya'da Türk mahallesinde büyüdüğünü ifade eden Grosskreutz, "Neden olmasın? Ben Türk mahallesinde doğup büyüdüm ve hala çok sayıda Türk arkadaşım var. İsterim tabii. Bir teklif gelirse kesinlikle değerlendirmeye alırım." şeklinde bir demeç vermişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea'dan Xabi Alonso hamlesi!

Arjantin'de Dybala kadroya alınmadı!

Monchi'den sürpriz anlaşma! Yeni takımı belli oldu!

Marcus Rashford: "Sihirbaz olsaydım Barcelona'da kalırdım"

Lewandowski: "Daha alt seviye olabilir"

Wojciech Szczesny'den Joan Garcia'ya büyük övgü!

Kylian Mbappe, son 3 maçta formayı istiyor

Hull City, kader maçına çıkıyor!

Real Madrid'de olay adam Kylian Mbappe

Jose Mourinho & Real Madrid; işte imza tarihi
























