Sözleşmede milli takım yok!
Galatasaray CEO'su Lütfü Arıboğan, Juventus maçının ardından Roberto Mancini'ye teşekkür etti.
Webaslan.com
Torino'da alınan bir puanın çok değerli olduğunu ifade eden Arıboğan, "Şampiyonlar Ligi'nde zor bir deplasman oynuyorsunuz. Kolay bir maç olmasını beklemiyorduk. Zor bir hafta geçirdiler. Bu şartlar içinde yüksek moralle hazırlandılar. Gruptan çıkışı etkileyecek çok önemli bir puan aldılar." dedi.
Roberto Mancini'ye de teşekkür eden Arıboğan, "Bir teşekkürde Roberto Mancini'ye etmek istiyorum. Zor bir dönemde Galatasaray'a geldi. Hiç düşünmeden geldi. Sadece 2 kez takımla antrenmana birlikte çalıştı. Kolay bir tercih değildi. Daha üst seviyeler için daha çok mücadele edeceğiz." şeklinde konuştu.
ROBERTO MANCINI'NIN SÖZLEŞMESİ...
Roberto Mancini'nin sözleşmesi hakkında da konuşan Arıboğan, "Yaşadığımız şartlar bizi bu hale getirdi. Yönetmimiz böyle bir karar verdi. Galatasaray güçlü bir camia. Kolay adapte olduk. Kazandığımız bu 1 puan inşallah çok önemli puan olacak. İlk hedefimiz gruptan çıkmak, iyi bir başlangıç yapamadık maalesef. Şimdi iki Kopenhag maçımız var. Orada onların üstüne çıkmamız gerekiyor. Son maçta da Juventus'un üstüne çıkacağız. Aslında son 1 haftadır basında bilgi kirliliği yaşandı. Mancini'nin sözleşmesinde milli takım maddesi yok" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City, Burnley'yi Haaland ile geçti

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti

Real Madrid'e Jose Mourinho önerisi!

Bellingham'dan dikkat çeken yatırım: 1 milyon sterlin

Milan'dan Leon Goretzka'ya teklif!

İspanya'da gündem yine Arda Güler: "Ne yetenek ama!"

"Arda Güler'i sevmiyor" denilen Mbappe'de gündem olan paylaşım





























