''Son sözü Terim söyler''
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, son günlerdeki gündemin değerlendirirken, Sneijder'in performansı ve forma numaraları konusunda da konuştu.
Sabah
Basın açık olarak yapılan antrenman, fiziksel çalışmayla başladıktan sonra iki ayrı sahada gerçekleştirilen 1’e 1 savunma ve hücum organizasyonuyla devam etti. Daha sonra iki takıma ayrılan oyuncularımız, dar alanda 2’ye 2 savunma ve hücum denemeleri yaptı.
Sabah idmanının ana bölümünde ise çift kale maçla çalışmalara devam edildi.
Antrenman, topla yapılan fiziksel çalışmanın ardından soğuma hareketleriyle tamamlandı.
Hakan Balta’nın tedavisine devam edildi. Johan Elmander, takımla birlikte çalışmalara katıldı. Felipe Melo ve Semih Kaya, takımdan ayrı kondisyon yükleme çalışması yaptı.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2013-2014 sezonu hazırlıklarına bu akşam yerel saatle 18.00’de basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla devam edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arsenal, Wolves'in golleriyle kazandı!

Atalanta, Scamacca ile güldü!

7 gollü muhteşem maçta kazanan PSV Eindhoven!

PSG, deplasmanda zorlansa da kazandı!

Barcelona, yoluna doludizgin devam ediyor!

Lazio 9 kişi kaldı ama Parma'yı şaşkına çevirdi!

Vedat Muriqi attı, Mallorca 3 puanı kaptı!

Hull City'den Milwall'a gövde gösterisi!

Salah asistle döndü, Liverpool kazandı!

Eintracht Frankfurt, tek golle 3 puanı aldı!

























