Son karar verildi! Muslera derbide...
Konyaspor maçında sağ ayak baş parmağı kırılan ve sahalardan 1 ay uzak kalacağı açıklanan tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera'nın Fenerbahçe derbisinde oynama ihtimali ortadan kalktı.
Webaslan.com
URUGUAY MİLLİ TAKIMI'NDA KADRODA YOK
Sağlık ekibinin tedavilerine olumsuz yanıt veren ve ayak parmakları kırıklarında kullanılan kanguru derisinden yapılan özel kramponu da giymesi kesinlikle sakıncalı bulunan Fernando Muslera'nın Fenerbahçe derbisinde oynama ihtimali ortadan kalktı.
Galatasaray Sağlık Heyeti ile son iki gündür müthiş bir telefon trafiğine giren Uruguay Milli Takımı yetkilileri de alınan son bilgilerin ardından kesin kararlarını verdiler ve 13 Kasım'da oynanancak olan Ürdün maçı için açıklanan 24 kişilik maç kadrosuna Fernando Muslera'yı dahil etmedi.
DAHA ÖNCE OYNAMIŞLARDI
1975 yılında Gerd Müller ve 2003 yılında Hakan Şükür ayak parmağında olmasına rağmen kendileri için kanguru derisinden hazırlanan özel bir kramponla sahaya çıkmıştı. Yine aynı şekilde, 2006 yılında Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ın kalesini koruyan Timo Hildebrand aşil tendonundan yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süre formasından uzak kalırken, Hildebrand Nürnberg karşısına yapılan özel ayakkabıyla çıkmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United'a Bournemouth çelmesi!

Lens'ten zirve yarışında beş gollü net galibiyet!

Leipzig, Hoffenheim karşısında gol oldu yağdı!

Arda Güler'den Alex de Souza itirafı!

Guti'den Arda Güler'e övgü dolu sözler!

Uli Hoeness: "Kane için 150 milyon euro öderim"

Dortmund'dan sakatlanan Emre Can'a yeni sözleşme

Zaniolo, beklediği haberi alamadı!

Modric'ten büyük jest: "Tereddüt etmedim"

Milan'da Modric ile devam kararı






















