Sneijder zamana karşı!
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, sakatlığı ile ilgili Hollanda basınına açıklamalarda bulundu.
Webaslan Dış Haberler
Tedavisinin oldukça hızlı bir şekilde sürdüğünü söyleyen Sneijder, "Fenerbahçe - Galatasaray derbisine hazır olmam için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu tamamen bir zamana karşı yarışa dönmüş durumda" ifadelerini kullandı.
"DERBİDE OYNAYABİLMEM YÖNÜNDE UMUT VERİYOR"
Sakatlığı ile ilgili bilgi de veren yetenekli krampon, "Konyaspor maçında belimi sakatladım. Sonrasında da sağ topuğumda bir baskı hissettim ve oyuna devam edemedim. Kopenhag mücadelesinde forma giymemem, derbide oynayabilmem yönünde bana umut veriyor." diye konuştu. Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün ise son yapılan bilgilendirmede Hollandalı oyuncunun derbide oynamayacağını ifade etmişti.
Öte yandan Hollanda basını Sneijder'in tedavisine ülkesinde devam etmek için sarı-kırmızılılardan izin aldığını ve derbide oynanaması durumunda Portakalların Japonya ve Kolombiya ile oynayacakları hazırlık mücadelelerinde forma giyme şansı olduğunu belirtti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Lewandowski'den sürpriz karar!

Monaco'dan Ansu Fati için karar!

Arda Güler'in brüt ücreti İspanya'da tartışma yarattı

Arne Slot: "van de Ven kontrolsüz girdi"

Hojlund: "Harika bir karar böyle görünür"

Lothar Matthaus'tan Harry Kane'e övgü

Zirkzee, şarta bağlı opsiyonla Roma'ya doğru!

Davide Frattesi için 35 milyon euro

Fulham, Raul Jimenez'in golüyle güldü!

Liverpool'dan Isak'ın sakatlığı için açıklama!

























