Sneijder, Dursun Özbek'i çıldırttı
Galatasaray'da Sneijder krizi her geçen gün tırmanıyor. Deneyimli oyuncunun önceki akşam yaptığı ve taraftarın büyük destek verdiği paylaşımın Başkan Dursun Özbek'i inanılmaz sinirlendirdiği, "Bu şekilde karşı karşıya gelmek, buna zemin hazırlamak hiç yakışmadı" yorumunu yaptığı öğrenildi.
Fanatik

Östersunds maçı öncesi krampon krizi! Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya'da sürdüren ve UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde oynanacak Östersunds maçı için doğrudan İsveç'e gidecek Galatasaray'da kriz yaşandı.
Gazete Habertürk'te yer alan habere göre Östersunds maçı öncesinde takımdaki birçok oyuncunun unutkanlığı ve teknik heyetin büyük ihmali kriz yarattı.
Jamtkraft Arena'nın yapay çime sahip olduğunun günler öncesinden bilinmesine karşın, oyuncuların Slovakya'dan yarın direkt gidilecek maç için uygun krampon getirmediği öğrenildi. 2015'te Devler Ligi'ndeki Astana maçında benzer problem yaşayan Sarı-Kırmızılılar, çok sıkıntı çekmiş, 2-2 berabere kalmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Samatta Le Havre'ye transfer oldu!

Manchester United'dan Sesko için dev teklif!

'Serbest kalan' Thomas Partey'in yeni durağı Villarreal!

Gonçalo Guedes, Real Sociedad'a gitti!

Jens Cajuste, Ipswich'e dönüyor!

Sunderland, Regis Le Bris ile nikah tazeledi

Liverpool, Nunez'in fiyatını belirledi!

Joao Palhinha Tottenham'da!

Chelsea, Ajax'tan Jorrel Hato'yu transfer etti

Heung-Min Son, Tottenham'a veda etti
