Simeone Türkiye'de çalışır mı? Yanıtı...
Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone, Galatasaray'la İzmir'de Soma yararına yapılacak özel maç öncesinde açıklamalarda bulundu
Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone, Galatasaray'la İzmir'de Soma yararına yapılacak özel maç öncesinde açıklamalarda bulundu.
Konuşmasına Soma'da yaşanan faciada yaşamını yitirenleri ve geçtiğimiz günlerde yaşanan kazada hayatını kaybeden Erkan Koyuncu'yu anarak başlayan Simeone;
"Galatasaray her zaman bizim için önemli bir rakip olmuştur. Avrupa'da önemli başarılar elde etmiş bir kulüp. Biz de lig başlamadan önce böyle bir maç yaparak hazırlık seviyemizi görmek istedik."
"ARDA BÜYÜK BİR FUTBOLCU"
"Arda'nın kapasitesi ve tekniği, takım oyununa olan kolektif yapısı bize çok yardımcı oldu. Şampiyonlar Ligi finalinde ise herkes elinden geleni yaptı ancak futbolda böyle sonuçlar var.
Mandzukic'in sakatlığıyla ilgili konuşan Simeone, "anıldığı kadar kötü bir durumu bulunmuyor. Süper Kupa maçına kadar atlatacaktır." dedi.
YENİDEN SOMA VURGUSU...
Soma'da yaşanan maden faciasında yakınlarını kaybedenler için üzüntümüzü tekrar bildiriyorum. Umarım yarın onlar için güzel bir maç olur.
Önemli kadroları bulunan takımlar, ekonomik rahatlık içinde önemli oyuncularını satabilirler. Bu takımların yarışmadan vazgeçtiği anlamına gelmez. Yerlerine daha iyilerinin geleceğiyle ilgilidir.
TÜRKİYE'DE ÇALIŞIR MI?
Son olarak Türkiye'de çalışıp çalışmayacağıyla ilgili soruya Simeone: "Neden olmasın! Arda'nın referansıyla çalışabilirim." açıklamasında bulundu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Pep Guardiola'dan Dünya Kupası tepkisi!

Mikel Arteta'dan şampiyonluk mesajı: "Her şeyimizi ortaya koymalıyız"

Nick Warburton: "Ekitike'nin iyileşme olasılığı yüksek"

Real Madrid'den 160 milyon euroluk hamle: Olise

Jose Mourinho için Real Madrid gelişmesi!

Michael Carrick'ten geleceği için açıklama

'Lanet takım': 107 günün öyküsü!

Tottenham'dan Senesi ile prensip anlaşması!

Bayern Münih'ten Neuer için yalanlama!

Roma'da Ranieri'nin görevine son verildi
























