Federasyonu savcılığa şikayet ettik!
Galatasaray ımız, yönetim kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklama ile basketbol federasyonuna dava açılacağını belirtti.
Webaslan.com
İşte sarı kırmızılı kulübün resmi sitesinden yapılan o açıklama;
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 17 Haziran’da başlayan sürecin devamı olarak, bugünkü toplantısında önemli bir karar daha aldı.
Toplantıda; Basketbol Federasyonu Başkanı, Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu hakkında, yasa ve tüzüklerle belirtilmiş görevlerini yerine getirmedikleri ve görevlerini kötüye kullandıkları gerekçesiyle, savcılığa suç duyurusunda bulunması için kulübün hukuk birimine talimat verilmesi kararlaştırıldı.
Hatırlanacağı gibi, Galatasaray Erkek Basketbol Takımı; Basketbol Federasyonu’nun adaletli bir yönetim gösterme iradesini ve bütün güvenilirliğini yitirdiği için, play-off’un son maçına çıkmamıştı.
Bugün başlatılması kararlaştırılan hukuki süreçle ilgili gelişmeler kamuoyuyla ve camiamızla paylaşılmaya devam edilecektir.
Galatasaray Spor Kulübü
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Toni Kroos'tan Arda Güler açıklaması: "Biz farklıyız"

Mainz 05, eski futbolcusu El Ghazi'ye açtığı temyiz davasını kaybetti

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de ekim ayının futbolcusu seçildi

Wolverhampton'da Rob Edwards dönemi

Barcelona'da Lewandowski yerine Harry Kane planı

Juventus'ta Kenan Yıldız krizi!

Zeki Çelik'in yeni adresi Juventus olabilir!

Raheem Sterling, deja vu yaşadı!

Real Madrid'de ayrılık gerçekleşiyor: Endrick!

Ancelotti'den Endrick açıklaması: "Geleceği için karar vermeli"
























