Serdar Aziz için FIFA hamlesi!
Galatasaray, milli takımda sakatlanan Serdar Aziz için FIFA'nın Kulüpleri Koruma Programı'ndan yararlanacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'ten devrim gibi karar...
Nigel de Jong transferine rağmen Akhisar deplasmanında kazanan ilk 11'i Kayseri karşısında da bozmayan Hollandalı hoca Riekerink, devre arasında radikal bir değişikliğe imza attı. Selçuk İnan ve Yasin Öztekin'i kenara alıp, Nigel de Jong ile Josue'yi sahaya süren Jan Olde Riekerink'in bu tercihi, bundan sonraki maçlar için de önemli bir mesajdı.
Başta taraftarlar olmak üzere tüm camiada, Selçuk İnan'ın formsuz olduğu ve Tolga Ciğerci'nin yeni partnerinin De Jong olması gerektiği yönünde bir kanı hakim olmaya başlamıştı. Ancak Nigel de Jong da ikinci 45'te maçın temposuna dayanamadı ve son dakikada yerini Hamit Altıntop'a bıraktı.
EŞİ BENZERİ YOK
Galatasaray'daki 6. sezonunu geçiren Selçuk İnan açısından bu karar çok kritikti. Çünkü Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, Sarı-Kırmızılı formayla ligde ilk kez devre arasında oyundan alınmış oldu.
Daha önce sakatlıktan dolayı oyundan erken alındığı iki karşılaşma bulunan tecrübeli oyuncu Selçuk İnan, en kötü olduğu günlerde bile bir şekilde sahada tutuluyordu. Selçuk İnan'ın yedek kulübesinde hayli moralsiz olduğu gözlenirken, De Jong ve Josue'nin performansı ise beğenilmedi.
%%EMBEDVIDEO_47931%%
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!

Milan'da ayrılık: Luka Jovic

Napoli, Darwin Nunez'in peşinde!

Real Madrid Vinicius ile sözleşme yenilemeyi planlıyor

Calvert-Lewin, Everton'a veda etti!

Milan'da iki ayrılık: Walker ve Abraham takımlarına döndü
