Sercan ortalığı karıştırdı!
Galatasaray'ın Şanlıurfaspor'a kiraladığı Sercan Yıldırım, Beşiktaş derbisi öncesinde twitterdan bir mesaj yayınladı ve ortalığı karıştırdı.
Webaslan.com
Teknik direktör Terim'in ilk 11'de Muslera, Dany, Melo, Sneijder ve Drogba'ya, yedeklerde ise Bruma'ya yer vermesinin ardından, Eboue, Chedjou, Riera ve Amrabat ise maçı tribünden takip etmek durumunda kaldı.
EBOUE İLK KEZ YOK
Sarı-kırmızılı takımda savunmanın sağının değişmez ismi olan Emmanuel Eboue, Beşiktaş karşısında formayı kaptırdı.
Bu sezon Galatasaray formasıyla TFF Süper Kupa'da Fenerbahçe'ye, ligde Gaziantepspor, Bursaspor, Eskişehirspor ve Medical Park Antalyaspor'a, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de Real Madrid'e karşı sahadaki yerini alarak hiç maç kaçırmayan, bu maçların da tamamında 90 dakika sahada kalan Eboue, Beşiktaş derbisinde ilk kez yedek kalmış oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United, Bruno Fernandes'in rekoruyla kazandı!

Nottingham Forest - Fulham maçı başladığı gibi bitti!

Alisson Santos'tan geleceği için mesaj

Kenan Karaman ve Dzeko çare olmadı! Schalke şaşkın!

Arda Güler'in golü sonrası inanılmaz tesadüf ortaya çıktı

Arda Güler tarih, manşetler Arda Güler'i yazdı

Arda Güler, Elche maçında kendi yarı sahasından attı!

Kenan asist yaptı, Juventus tek golle kazandı!

Arsenal'ın 16 yaşındaki oyuncusu Dowman tarihe geçti!

Napoli evinde geriden gelip kazandı






















