Selçuk İnan: "Boş mukaveleye imza atarım"
Galatasaray ile sözleşmesi sona eren kaptan Selçuk İnan, jübilesini sarı-kırmızılı formayla yapmak için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğunu gösterdi.
Milliyet

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren kaptan Selçuk İnan, jübilesini sarı-kırmızılı formayla yapmak için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğunu gösterdi. Teknik kadronun da takımda kalmasını istediği tecrübeli futbolcunun kesinlikle para konuşmayacağı öğrenildi.
Geçtiğimiz sezonlarda aldığı 2.9 milyon euro nedeniyle eleştirilen Selçuk'un yakın çevresine, "Galatasaray'da çok güzel 8 senem geçti. Bu forma altında futbolu bırakmak istiyorum. Bu nedenle boş mukavele imzalamaya hazırım" dediği öğrenildi.
Sarı-kırmızılıların Selçuk İnan'la yapılacak yeni kontratta garanti ücretini düşük tutup, maç başı primini yüksek tutacağı belirtildi. Galatasaray önümüzdeki günlerde Selçuk İnan'la nikah tazeleyecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ruben van Bommel babasının izinden ilerliyor

Jadon Sancho, Juventus ile anlaştı!

Arsenal'e Madueke'de mutlu son: 57 Milyon Euro!

Chelsea'de Jackson için veda ihtimali!

Bayer Leverkusen, genç golcüyü açıkladı: Christian Konafe

Roma Svilar ile sözleşme uzattı!

Inter, Taremi'nin bonservisini belirledi!

Granit Xhaka, Suudi Arabistan yolcusu!

Tottenham, Muhammed Kudus'u açıkladı!

Barcelona ve Bayern Münih'ten Kenan Yıldız hamlesi!
