Ali Koç'a tazminat göndermesi
Levent Tüzemen, Ali Koç'un Mali Genel Kurul'da söylediği sözleri yorumladı
Levent Tüzemen, Ali Koç'un Mali Genel Kurul'da söylediği sözleri yorumladı ve Fatih Terim hakkında söylediklerini eleştirdi.
İŞTE O DEĞERLENDİRME...
"Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un son mali kongrede Fatih Terim'in TFF'den alıp Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışladığı tazminatı gündeme getirmesi "Ben başarısızım. Bari başkalarının huzurunu bozayım" anlayışıdır. Hiddink, Lucescu, Ersun Yanal ve Abdullah Avcı, Milli Takım'dan görev süreleri dolmadan gönderildiklerinde sözleşmeleri gereği ücretlerini aldılar. Nedense bu paralar Ali Koç'u rahatsız etmemiş! Terim'in bağışladığı parayı takıntı haline getirmiş. Bu takıntı neden? Çünkü Sayın Koç, Ersun Yanal'dan bir Terim yaratamayacağını biliyor ve çareyi bağcıyı dövmekte bulmak için çırpınıyor. Galatasaray'ın iki yıl üst üste Fatih Terim ile şampiyon olması Başkan Ali Koç'un sinirlerini harap etmiş. Fenerbahçeli bir üyenin kongrede, "Bizi Terim'in hegomanyasından kurtarın" yalvarışı Koç'un ruh halinin özetidir.."
Levent Tüzemen: "Hiddink, Lucescu, Yanal ve Avcı, Milli Takım'dan görev süreleri dolmadan gönderildiklerinde sözleşmeleri gereği ücretlerini aldılar. Nedense bu paralar Ali Koç'u rahatsız etmemiş ve Fatih Terim'i takıntı haline getirmiş"
— Webaslan.com (@webaslan) 18 Haziran 2019
🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀pic.twitter.com/moicR4qwXE
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manuel Locatelli: "Geri dönüşe ne kadar inanabiliriz?"

Şampiyonlar Ligi'nde olay: Vinicius Junior!

Juventus'ta Juan Cabal da Galatasaray maçında yok!

Juventus'ta sakatlık: Gleison Bremer

Andrea Cambiaso, Galatasaray rövanşında yok!

Luciano Spalletti: "Galatasaray stadı yanıyor"

Kenan Yıldız: "Harika oynamamız gerekiyor"

Xabi Alonso'dan Marsilya'ya ret!

Bukayo Saka'dan rekor sözleşme!

Sunderland'e müjdeli haber: Granit Xhaka



























