Seçim öncesi kafalar karışık
En güçlü aday olan Dursun Özbek'i yeterli bulmayan Kıraç, Aysal'a geri dönmesi için baskı yapıyor. Özbek'le de görüşen Kıraç, olası bir Aysal yönetiminde 2. başkanlık teklifinde bulundu. Prof. Ahmet Özdoğan da liste çalışmalarına start verdi.
Takvim

Brezilyalı golcü oyuncu Brezilya'ya dönmesi için erken olduğunu ve Türkiye'de futbol kariyerine devam etmek istediğini söylerken, ''Türkiye'de çok mutluyum, benim için mükemmel bir deneyim oluyor. Bu sezon daha da iyiyim, ligin gol kralı konumundayım. Brezilya'ya dönmek için erken olduğunu düşünüyorum. Avrupa'da oldukça iyi durumdayım. Türkiye'de daha uzun yıllar kalıp gollerime devam ederek kendimi geliştirmek istiyorum'' ifadelerini kullandı.
28 yaşındaki Fernandao bu sezon Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 24 maçta 17 gol atma başarısı göstererek, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ilgi odağı haline geldi.
SENİN TERCİHİN KİM? LİGİ TANIYAN FERNANDAO MU, ALMAN GOLCÜ PODOLSKI Mİ? TIKLA, ANKETE KATIL, OYUNU KULLAN...
%%EMBEDVIDEO_30518%%
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bruno Fernandes iddialara noktayı koydu: Serveti reddetti

Newcastle United, Sörloth'un peşinde

Vinicius Junior'un evinde yangın paniği

Juventus'ta Kenan Yıldız krizi: Jorge Mendes devrede

Zenit'de Gerson, Brezilya'ya dönmek istiyor!

Mbappe'den Madrid–Paris karşılaştırması

Bruno Fernandes'ten transfer iddilarına net yanıt!

İtalya'da ayın oyuncusu Pulisic!

Bayern Münih, Köln'ün genç yıldızını radarına aldı!

Daniel Guzia'dan Vinicius Junior'a sert eleştiri!
