Romanya Ligi maçları Antalya'da oynanabilir
Romanya Futbol Federasyonu ve kulüpler, kalan maçların Türkiye'de Antalya'da oynanması konusunu gündeme getirdi.
Romanya Futbol Federasyonu, 1.Lig'deki külüplerin başkanlarıyla bir video konferans yaptı.
"MAÇLARI ANTALYA'DA OYNAYALIM"
Koronavirüs sebebiyle liglerin ertelendiği ülkelerden biri olan Romanya'da maçların ne zaman başlayacağı konusunda bir çok senaryo alternatif planlar içerisinde tutulurken, yapılan video konferansta ligin kalan haftalarının Türkiye'de oynanması önerildi.
Rumen basını, Federasyon ile kulüp başkanları arasında yapılan video konferanstan çıkan sonuçta Romanya'da antrenmanların ve şampiyonanın devam edememesi halinde herşeyin Antalya'ya taşınacağı konusunda görüş belirtildiği yazdı.
"ANTALYA'DA DAHA UCUZA GELEBİLİR"
Öte yandan Rumen basını, Antalya'da koronavirüsle ilgili herhangi olumsuz bir durumun olmadığını vurgularken, maçların Antalya'da oynanmasının Romanya'dan daha ucuza gelebileceği belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Liverpool'da anlaşma tamam: Ronald Araujo

Manchester City'de mutlu son: Geronimo Rulli

Sergej Jakirovic'ten Premier Lig, Acun Ilıcalı ve Türkiye açıklaması!

Cristian Romero transferinde dev yarış: Inter, Atletico Madrid ve Arsenal

Manchester City, Barcelona'nın Rodri teklifini reddetti!

Chelsea'de yaprak dökümü! Tam 16 oyuncu gönderilecek

Parma, El Bilal Toure transferini duyurdu

Bruno Fernandes, Altay Bayındır'a veda etti

Hull City'den orta sahaya takviye: Hjerto-Dahl imzayı attı

Manchester United, Altay Bayındır'ı Celta Vigo'ya kiraladı!




























