Mustafa Cengiz'den PUBG itirafı ve üzüntüsü
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, son dönemin en çok oynanan oyuncularından biri olan PUBG ile ilgili konuştu.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, koronavirüs ile mücadele kapsamında evde olduğu bugünlerde bilgisayar oyunları oynamak istediğini ancak zaman bulamadığını açıkladı.
"STEAM KÜTÜPHANEME BAKTIM"
CENGİZ'DEN İKİ OYUN ÖNERİSİ
Sarı-kırmızılıların başkanı Mustafa Cengiz, iyi bir oyuncu olduğunu vurgularken "Oyun oynamayı çok istiyorum ama zaman bulamıyorum. Steam kütüphaneme baktım. Gençlere Portal II ve The Talos Principle'ı tavsiye ederim." açıklamasını yaptı.
"PUBG OYNAYAMADIM, İÇİMDE KALDI"
70 yaşındaki Mustafa Cengiz, PUBG ile ilgili bir itirafta da bulunurken; "PUBG oynayamadım, içimde kaldı. Ortalığı kasıp kavurdu. İlk çıktığıbda adım atamadım, indim vurdular, indim vurdular. PUBG oynamak isterdim, nasıl oynuyorlar hayret ediyorum. World of Warcraft'ın en üst seviyelerine gelmiş bir oyuncuyum ama PUBG'yi beceremedim." ifadelerin kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lewandowski için transfer görüşmesi

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!


























