River'da hoca değişti, bırakmıyorlar!
Galatasarayımızın genç adaylarından Eder Balanta'ya kulübü River Plate'den izin çıkmıyor.
Webaslan Dış Haberler
Efsane oyuncularından Marcelo Gallardo'yu takımın başına getiren başkan Rodolfo D'Onofrio, takımdan ayrılması gündemde olan Lanzini ve Balanta gibi oyuncularını kadroda tutma düşüncesinde olduğunu söyledi.
30 HAZİRAN SONRASINDA KARAR VERİLECEK!
Basın toplantısında konuşan Marcelo Gallardo da, "Trezeguet ile birlikte kampa katılacak olan 17 oyuncumuz var. Herkes geldikten sonra kalacak ve gidecek olanlar ile ilgili kararımızı vereceğiz" ifadelerini kullandı.
30 Haziran'da Amerika'da kamp yapmak üzere toplanacağı belirtilen River Plate'de, Gallardo'nun kararının da bu tarihten sonra alınacağı kaydedildi.
"ONU TAKIMDA TUTMA DÜŞÜNCESİNDEYİZ"
Başkan D'Onofrio, oyuncunun geleceği ile ilgili son açıklamasında, "Balanta için teklifler var, ancak biz şu anda kimse ile anlaşmadık. Teknik ekibimle konuşmam lazım. Onu takımda tutma düşüncesindeyiz." diye konuşmuştu. Öte yandan menajerlerin girişimlerine rağmen, Balanta'nın bonservisinin yüzde 80'ini River Plate elinde bulunurken, yüzde 20 bonservisine ise ailesi sahip durumda.
Portekiz devi Porto ile birlikte, Serie A ekiplerinden Roma ve Fiorentina'nın da istediği genç oyuncunun serbest kalma bedeli 30 milyon avro. Arjantin kulübünün Kolombiyalı savunmacısı için en az 15 milyon euroluk bir bonservis bedeli beklediği iddia ediliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arbeola'dan üst üste kritik zaferler!

Diego Simeone: "Hakem bir bahane değil!"

Nefesleri kesti: Madrid'de çılgın derbi!

Inter cepten yemeye devam ediyor!

Roma 3 puanı hatırladı

39'luk Giroud, Marsilya'yı yıktı

Freiburg, geriden gelip kazanmasını bildi

Manchester City, kupayı Arsenal'in elinden aldı!

PSV'den şampiyonluk ilanına erteleme!

Bruno Saltor: ''Çok acı verici''
























