İki gözdeye geri dönüş! Olacak!..
Transfer çalışmalarında aksaklık yaşayan Galatasaray'ımız, iki gözde isme geri dönüş yaptı. İşte transferde son gelişmeler
Kısa bir süre önce Eskişehirspor ile bir görüşme gerçekleştiren ancak Eskişehirspor'dan "UEFA kararının ardından görüşelim" cevabını alan sarı-kırmızılı yönetim, UEFA'dan çıkan 'men' kararının ardından harekete geçti ve önümüzdeki hafta perşembe ya da cuma günü görüşmelere başlamak için randevulaştı.
Erkan Zengin ve Tarık Çamdal'ın Galatasaray'da forma giymek istemesini koz olarak kullanacak olan sarı-kırmızılı yönetim, iki futbolcu için de talep edilen toplam 8 milyon avroluk bonservis bedelini takas planı ile çözmek istiyor.
Roberto Mancini'nin takımda görmek istemediği Dany, Onteveiro ve Hajrovic'i de bu transferde kullanmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, kasasından maksimum 3 milyon avro çıkartarak Erkan Zengin ve Tarık Çamdal'ın transferini sonlandırmayı planlıyor.
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Tarık Çamdal ve Erkan Zengin'in transferi için yapılacak olan görüşmeleri bizzat Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan ile yürütecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Domenico Tedesco'dan ayrılığa izin yok

Kevin için 50 milyon euro'ya ret!

Luka Modric'ten Rafael Leao'ya "Kal" çağrısı

Hull City'den rekor transfer: Tzolakis

Franco Mastantuono Fiorentina'ya kiralandı!

Altay Bayındır, Celta Vigo'ya gidiyor

Real Madrid'den Brahim Diaz kararı!

Ipswich Town, Florentino Luis transferini resmen açıkladı!

Galatasaray'a kötü haber: Tijjani Reijnders

Filip Jorgensen, Strasbourg yolunda!


























