Riekerink'in 9 puan farklık zirve planı!
Galatasarya'ın hedefi, sezonun ikinci yarısına ezeli rakiplere atılmış 9 puanlık farkla başlamak. Fikstür avantajıyla bu dönemde tüm derbiler de Türk Telekom Arena'da oynanacağından, bu maçlardan da mutlu sonun habercisi çifte zafer bekleniyor.
Hürriyet

Hollanda Milli Takımı kadrosuna son olarak 31 Mart 2015 tarihinde İspanya ile oynanan hazırlık maçında alınan ve o mücadelede kulübede oturan Nigel de Jong, Galatasaray'daki performansıyla milli takıma kesin dönüş yapmanın hesapları içinde. Hollanda'nın mevcut aday kadrosuna da dahil edilmeyen tecrübeli ön libero Nigel de Jong, hem istikkarlı performansı hem de takım arkadaşı Wesley Sneijder'in yardımıyla bu hedefini gerçekleştirmeyi düşünüyor.

Teknik heyet çok memnun
2018 Dünya Kupası sırasında 33 yaşının sonlarına gelecek olan Nigel de Jong, bu turnuvada boy gösterip, milli takım sahnesine veda etmeyi planlıyor. Galatasaray'ın teknik heyeti ise bu hedef doğrultusunda yıldız futbolcun Nigel de Jong'un gösterdiği azim ve istekten oldukça memnun görünüyor.
%%EMBEDVIDEO_47736%%
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Rodrigo De Paul, Amerika yolcusu!

Lazio'ya Maurizio Sarri şoku!

Nicolas Pepe, iki yıl daha Villarreal'de

Dzeko için transfer itirafı: "Ibrahimovic yerine istemiştim"

Real Madrid'de 10 sezondur forma giyen Lucas Vazquez'e veda

Marc-Andre ter Stegen'e ayrıl çağrısı!

Lille'den Zhegrova kararı: 20 milyon Euro!

Bournemouth'tan Zabarnyi için 68 milyon euro'luk talep!

PSV, Sildillia'yı transfer etti!

En-Nesyri'nin transfer rekorunu egale etti
