Quaresma'dan haber var!
Ricardo Quaresma'nın takımı Al Ahli'nin sportif direktörü Ahmed Khalifa, yıldız futbolcunun sarı-kırmızılılara transfer olacağı dedikodularına yanıt verdi.
Khalifa, "Bu konuda hiçbir bilgiye sahip değilim. Belki başkanımızla direkt temas kurarak teklif yapmışlardır, ama bir fikrim yok. Tamamıyla kupa finaline konsantre olduk ve önümüzdeki maçı düşünüyoruz. Belki bundan sonra potansiyel transferler netlik kazanır" ifadelerini kullandı.
Haberde ayrıca 29 yaşındaki futbolcunun cumartesi oynanan ve 3-0 kazanılan Ajman mücadelesinde maç eksiği ve kondisyon eksiğinin bulunduğu aktarıldı.
Başkan Ünal Aysal Quaresma'nın "Ben bonservisimi hallederim yeter ki beni alın" diye mesaj gönderip göndermediği sorusuna, "Demek ki karizmatik bir futbolcu. Benim önüme yazılı bir teklif gelmedi, bunu net olarak söyleyeyim. Önümüzdeki günlerde bu meseleyi ele alacağız. Geçen sene düşündük Quaresma'yı ama olmadı. Bu sene olur mu? Olmaz diyemem; ama olabilir" ifadelerini kullanmıştı.
Ricardo Quaresma Al Ahli takımında çıktığı 10 Pro Lig mücadelesinde 2 kez fileleri sarstı.
İŞTE ÜNAL AYSAL'IN QUARESMA İÇİN SÖYLEDİKLERİ
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Zlatan Ibrahimovic'ten Arda Güler iddiası!

Holiganların derbisi: Milwall - West Ham

'Muhteşem' Arda Güler: Real Madrid'in büyük kozu!

Marsilya'da kriz büyüyor: Üst üste 4. yenilgi

Bruno Genesio'dan Beşiktaş ve Avrupa Ligi iddiası

Bournemouth, Avrupa Ligi'ne galibiyetle başladı

Zeki Çelik attı, Juventus kazandı!

Manchester City, Lig Kupası'nda rahat turladı

Kylian Mbappe'den derbi için açıklama

Real Betis'e 3 puan için tek gol yetti






















