Aysal ile Ünal, Alper için buluşuyor!
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Alper Potuk'un transferini görüşmek için 20 Mayıs Pazartesi İstanbul'da buluşuyor.
WEBASLAN ÖZEL - Galatasaray, transfer sezonunun ilk bombasını Alper Potuk ile patlatmak için artık geri sayıma başladı. Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Alper Potuk'un transferi için Eskişehirspor ile görüşmelere başlayan Galatasaray'da başkan Ünal Aysal da resmen devreye girdi.
Alper Potuk'un transferi ile bizzat ilgilenen Ünal Aysal, 20 Mayıs Pazartesi günü Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile İstanbul'da bir görüşme yapacak. Halil Ünal ile İstanbul'da görüşecek olan Ünal Aysal, sarı-kırmızılı kulübün Alper Potuk teklifini resmen iletecek ve milli futbolcunun transferine en kısa süre içerisinde nokta koyacak.
Eskişehirspor'un Alper Potuk'un transferi için Galatasaray'dan talep ettiği rakam da net bir şekilde ortaya çıktı. Galatasaray'dan 6 milyon euro isteyen Eskişehirspor, bunun yanı sıra 2 de oyuncu istiyor. Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a Emre Çolak ve Johan Elmander'in ismini verecek olan Halil Ünal, bu şartın kabul edilmemesi durumunda yeni bir strateji belirleyecek.
HABER: Fatih ŞAMLIOĞLU
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Muhammed Salah için flaş transfer iddiası

UGİK'26 kapsamında "Ufkun Ucunda İş Yapmak" paneli düzenlendi

Francisco Conceicao: "Galatasaray zor olacak"

Lothar Mattaaus'dan Lennart Karl'a destek!

Lamine Yamal: "Saha dışında futbolu unutuyorum"

Sebastien Pocognoli için her maç ceza ödemesi

Dünyaca ünlü futbolcu, sezonu kapattı! "Yıkıldım"

Monaco, o'nun için her maç ceza ödüyor!

Gasperini'den, Malen ve VAR yorumu

Juventus'tan Galatasaray maçı için mesaj























