Popescu: "Hagi, milli takımın başına geçmek istiyor"
Galatasaray'ın unutulmaz futbolcularından Gheorghe Popescu, diğer bir Galatasaray efsanesi olan Gheorghe Hagi'nin Romanya Milli Takımı'nın başına geçmek istediğini açıkladı.

FC Viitorul takımının başkanlığını yapan Galatasaray'ın eski oyuncularından Gheorghe Popescu, takımın başındaki Gheorghe Hagi'nin Romanya Milli Takımı'nın hayalini kurduğunu söyledi.
"BİR GÜN, ROMANYA'NIN BAŞINA GEÇECEK"
Hagi'nin milli takım aşkının her şeyden üstün olduğunu söyleyen Popescu, "Hagi bir gün Romanya Milli Takımının başına geçecek. Onun da bir noktada milli takımın başına geçmek istediğini biliyorum. Hemen yarın olmaz tabii ki. Kulüplerin başında bulunan teknik adamlar sadece bir takım yönetmeli. Ben Hagi'nin milli takıma olan aşkının her şeyin üstünde olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.
Gheorghe Hagi, 2014 yılından bu yana kendi kurduğu FC Viitorul takımının teknik direktörlüğünü yapıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'de Thomas Müller, taraftarına galibiyet ile veda etti!

Celta Vigo, evinde Sevilla'yı geçti!

Werder Bremen - Leipzig maçında gol sesi çıkmadı

Bundesliga'da küme düşen ikinci takım: Holstein Kiel

Arsenal'de Trossard'a yeni sözleşme

Flick: "Szczesny'nin kalmasını istiyorum"

Bellingham için ameliyat ihtimali!

Paul Scholes: "Finalde favori Manchester United"

Muhammed Salah: "Ben efsaneyim"

El Clasico öncesi Arda Güler müjdesi
