Boss fişek gibi döndü!
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint Germain ile oynadığı maçta sakatlanan ve Gençlerbirliği maçının kadrosunda yer almayan Christian Luyindama'nın beklenenden çok daha hızlı bir şekilde iyileştiği ortaya çıktı.
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint Germain ile oynadığı maçta sakatlanan Christian Luyindama, Gençlerbirliği mücadelesinin kadrosunda yer almamasına rağmen Demokratik Kongo Milli Takımı'ndan davet almıştı.
25 yaşındaki savunmacının sağlık durumuyla ilgili ülkesinden gündem yaratan bir haber geldi.
Foot RDC adlı internet sitesinin okuyucularıyla paylaştığı habere göre bir ya da iki hafta sahalardan uzak kalması beklenen Sarı Kırmızılı stoperin beklenenden çok hızlı bir şekilde iyileştiğini yazarken bu akşam Cezayir, 13 Ekim'de de Fildişi Sahilleri ile oynanacak hazırlık karşılaşmalarında sahadaki yerini alabileceğini yazdı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid efsanesinden Arda Güler övgüsü!

Ueda 4 gol attı, Feyenoord farklı kazandı!

PSG, Rennes'in serisine son verdi!

Muhammed Salah: "Liverpool'dan ayrılmak istiyorum"

Ajax, 10 kişiyle deplasmanda kazandı!

Barcelona ve Betis'ten 5-3'lük çılgın maç

Liverpool, son dakika golüyle yıkıldı!

Hakan Çalhanoğlu attı, Inter şov yaptı!

Manchester City kokuyu aldı, Arsenal'e nefesini hissettirdi!

Tottenham'dan evinde rahat galibiyet!


























