Oumar Niasse'a başka talipler de çıktı!
Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı ve 1.5 sezonluğuna kiralamak istediği Niasse’a, Premier Lig’den birkaç kulübün teklif götürdüğü, Everton’ın da bonservisle satış fikrine daha sıcak baktığı öğrenildi.
Galatasaray’ın transfer gündemindeki Oumar Niasse konusunda, İngiltere’de hareketli günler yaşanıyor.
Sarı-Kırmızılılar, 1.5 sezonluğuna kiralamak istedikleri Senegalli forvetle prensipte anlaşma sağlamış durumda. Ancak Premier Lig’den birkaç kulübün, Niasse’ın bonservisi için Everton’a teklif sunduğu ortaya çıktı.
Everton yöneticileri de bu durumu Galatasaray’a bildirdi. Sarı-Kırmızılı kulüp, bonservis ödemesi yapmayı, UEFA yaptırımları nedeniyle kesinlikle düşünmüyor.
Ndiaye gibi ısrar ederse...
İngiliz kulübü ise bu transferden para kazanmayı düşünüyor.
Galatasaray Yönetimi şimdi, Niasse ile diğer kulüpler arasındaki görüşmelerin sonuçlanmasını bekleyecek. Yıldız futbolcu da tıpkı Ndiaye gibi Galatasaray’a gitme konusunda direnirse, Sarı-Kırmızılılar bu transferi kiralama yöntemiyle bitirebilir.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leeds United, Newcastle'ı gole boğdu!

Inter'den 5 golle gövde gösterisi

Roma ligde doludizgin gidiyor!

Como, Parma'ya da geçit vermedi!

Atletico Madrid ve Juventus, Madueke'yi takipte

Acun Ilıcalı: "Şu anda rüyadayız!"

Jose Mourinho'dan Arda Güler'e büyük övgü!

Lamine Yamal'dan Ballon d'Or yanıtı!

Vinicius Junior'dan Arda Güler itirafı!

Liverpool'a kötü haber: Bradley Barcola























