''Otel değil, Florya...''
Galatasaray Yönetimi, Vodafone Arena’ya yakınlığını düşünerek Point Otel’de kamp yapmayı teklif etti. Riekerink ve futbolcular ise, “Florya bizim evimiz” diyerek bu öneriyi kabul etmedi.
                                        Galatasaray, Beşiktaş derbisine otelden değil Florya’dan gidecek. Cim-Bom’da yönetim, bazı maçlarda olduğu gibi kampın başkan Dursun Özbek’e ait Point Otel’te olmasını teklif etti. Çünkü otelden Vodafone Arena’ya ulaşım sadece birkaç dakikada gerçekleşebilecek ve takım ulaşım sorunu yaşamayacaktı.
Teknik direktör Riekerink bu konuyu yardımcıları ve daha sonra futbolcularla görüştü. Teknik kadro ve futbolcular, “Florya bizim evimiz. En iyisi maç günü buradan stada gitmek olacak. Otel yerine tesislerde kamp yapmak bizim için daha iyi” diyerek otelde kamp fikrine karşı çıktı.
Yönetim, bu hareketten etkilenirken, derbi öncesi takımın motivasyonun üst düzeyde olmasına çok sevindi. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde derbi öncesi kenetlenmenin üst düzeyde olduğunun altı çizildi. Sarı-kırmızılı futbolcuların maça çok iyi hazırlandıkları ve günlerinin büyük bir bölümünü tesislerde geçirerek maça en iyi şekilde motive oldukları vurgulandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Sunderland, Everton engeline takıldı!

Kenan Yıldız'ın son durumu belli oldu!

Wolverhampton, Erik ten Hag ile görüşecek!

Dünya tarihinin en borçlu spor kulübü: FC Barcelona!

Real Madrid'de Mastantuono'ya pubalji teşhisi

Conte'den Galatasaray sözleri!

Avrupa'nın 5 büyük liginde haftanın liderleri

Manuel Akanji'den Inter kararı!

Can Uzun'dan kötü haber!

Real Betis evinde farklı kazandı

 
 
						
 
						
 
						
 
						























                        
                        
                        
                        