Olmadı! olmadı! olmadı!
Mersin İdman Yurdu ile ligin 10. haftasında karşı karşıya gelen Galatasaray, rakibi karşısında bir çok pozisyona girmesine rağmen golü bulamadı ve bu sezon bir ilki yaşadı.
Webaslan.com

Sezon başında yaşadığı sakatlığın ardından yedek kulübesine abone olan Servet, G.Saray'daki geleceğini de tehlikeye atıyor. Sarı-kırmızılı forma altında 5 sezonunu geçiren 30 yaşındaki oyuncunun, yedek kaldıktan sonraki tavırlarının Fatih Terim tarafından hoş karşılanmadığı Florya'dan sızan haberler arasında.
TERİM MEMNUN DEĞİL
Fatih Terim'in sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Servet hakkında, “Kulüpteki geleceğini kendi belirleyecek. Ben ona forma vermem, çalışıp kendi alır. Ancak böyle giderse işi zor” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
G.Saray'a 2007-08 sezonunda gelen ve 2009 yılında yaşadığı ağır sakatlığın haricinde her sezon 30'un üzerinde maçta sahaya çıkan Servet, geride kalan 9 haftada sadece 2 karşılaşmada forma giydi. En son G.Antepspor maçında Gökhan'ın sakatlanmasının ardından oyuna giren savunma oyuncusu, 13 dakika sonra gördüğü kırmızılı kartla takımını 10 kişi bırakmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City, ilk yarıda fişi çekti!

Chelsea'nin yıldızına 4 yıl men!

Benjamin Sesko, Arsenal ile anlaştı!

Sancho, Napoli ile anlaştı! Gözler Manchester United'da

Arteta'nın yardımcısı Carlos Cuesta, Parma yolcusu!

Arda Güler, Real Madrid'in 10 numarası olabilir!

Xabi Alonso: "Arda Güler bu sezon daha fazla oynayacak."

Manchester City'e Jack Grealish müjdesi!

Allegri, eski öğrencisini çok istiyor!

Borussia Dortmund'dan sessiz başlangıç!
