Okan Buruk'un yeni hedefleri Yunus Akgün ve Yusuf Demir!
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Dünya Kupası arasında iki futbolcusuyla özel olarak ilgilenecek.

Son haftalarda Barış Alper Yılmaz, Emre Taşdemir ve Kerem Aktürkoğlu'nu takıma kazandırarak 'İlk 11'de 8 yabancı + 3 yerli oyuncu' kuralını bir sorun olmaktan çıkaran Galatasaray Direktörü Okan Buruk, bu kez Yunus Akgün ve Yusuf Demir için özel mesai harcayacak.
FORMA YARIŞINA DAHİL EDECEK
Buruk, Dünya Kupası arasında uygulayacağı özel çalışma programlarıyla iki futbolcuyu takımdaki forma rekabetinin içine sokmayı hedefliyor. İstanbul ve Antalya'da yapılacak hazırlık kamplarında Yunus ve Yusuf'a ekstra yüklemeler yapılacak.
YUNUS TATİLDE BİLE ÇALIŞIYOR
Takıma 9 gün izin veren Buruk'un, tatile gitmeyip İstanbul'da bireysel performans antrenörü ile çalışan Yunus'un çabasını takdirle karşıladığı öğrenildi. Her sabah güne Florya Atatürk Ormanı'nda kros yaparak başlayan Yunus, daha sonra salonda çalışıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter, Hakan Çalhanoğlu'nun alternatifini belirledi!

Toni Kroos'tan Arda Güler yorumu: "Liderlik için doğru zaman"

Marsilya'dan Aubameyang hamlesi!

PSV Eindhoven'a genç sağ bek!

Xabi Alonso, yeni stoper istiyor!

Frankfurt'ta Ekitike bilmecesi!

Milan, Guela Doue için bastırıyor!

Altay Bayındır'a şans doğdu!

Stefano Pioli, eski yuvasına geri döndü!

Jadon Sancho, Juventus ile anlaştı!
