Okan Buruk'un planı Kadıköy!
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe karşısında Kadıköy'deki derbide kullandığı 4-2-3-1 sistemine geri dönecek.
Derbi hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray'da imha planı hazırlandı.
Beraberlikte 6 puanlık farkı koruyup ikili averajı da eline geçirecek olan sarı-kırmızılılar bununla yetinmek istemiyor ve tamamen galibiyete kenetlenmiş durumda. Teknik direktör Okan Buruk derbide en büyük kozlarının sakin olmak gerektiğini anlattı. Oyuncularından sakin ve sabırlı bir şekilde derbiye odaklanmalarını isteyen Buruk, galibiyetin geleceğini belirtti.
TAKTİĞİ BELİRLEDİ
Oyuncularına geçen sezon RAMS Park'ta olduğu gibi tahriklere kapılmamaları gerektiğini belirten Okan Buruk, taktiği de belirledi.
Üçlü savunmadan vazgeçen başarılı çalıştırıcı, ligin ilk yarısında 3-1 kazandıkları derbide olduğu gibi sahaya 4-2-3-1 ile çıkacak. Orta alanı Lemina-Torreira-Sara üçlüsüyle güçlü tutacak olan Okan Buruk, Mertens'i ise kulübeye çekecek. Kalede ise tecrübesi nedeniyle yine Muslera eldivenleri giyecek.
Galatasaray'da kanatlarda Barış Alper Yılmaz ve Roland Sallai, en uçta ise Victor Osimhen görev yapacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lewandowski için transfer görüşmesi

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!


























