Okan Buruk'tan baskı mesajı!
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe derbisinde futbolcularından oyunun her bölgesinde baskı yapmalarını istedi.
Galatasaray, yılın maçını kazanarak Fenerbahçe'yle puan farkını 9'a çıkarmak istiyor. Teknik direktör Okan Buruk, orta sahayı çok koşan ve güçlü oyunculardan oluşturmak istiyor.
Okan Buruk, Dries Mertens'i kulübeye çekip orta sahada Torreira-Lemina-Sara üçlüsünü kullanmayı planlıyor.
"HER BÖLGEDE BASKI"
Oyuncularıyla yaptığı toplantıda rakipten daha fazla koşmaları gerektiğini anlatan Buruk "Topa sahip olan maçı alır. Bu yüzden her bölgede rakibe baskı uygulamamız lazım. Özellikle orta sahada rakibin forvetle arasındaki bağlantıyı engellemeliyiz." ifadelerini kullandı.
SON 5 MAÇTA ÜSTÜN
Sarı kırmızılı ekip, Fenerbahçe ile Süper Lig'de yaptığı son beş derbide büyük bir üstünlük kurdu. Teknik direktör Okan Buruk'un öğrencileri, son beş lig derbisinde üç galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi yaşadı. Galatasaray bu maçlarda dokuz gol attı, iki gol yedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ipswich Town'a Enciso hayat verdi!

Mönchengladbach'tan Stuttgart deplasmanında zafer!

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Fermin Lopez'den Real Madrid'e flaş Negreira yanıtı!

Manchester United'da soyunma odası krizi!

Arsenal'de Saka şoku! En az 6 hafta yok

PSG-Lyon maçına protesto engeli: Tarih değişti!

Adi Hütter'den Can Uzun'a eleştiri!

Aurelio De Laurentiis: "Araplar 3.5 milyar Euro verdi, satmadım!"

Enzo Maresca: "Haaland hazır olacak"
























