Okan Buruk'tan baskı mesajı!
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe derbisinde futbolcularından oyunun her bölgesinde baskı yapmalarını istedi.

Galatasaray, yılın maçını kazanarak Fenerbahçe'yle puan farkını 9'a çıkarmak istiyor. Teknik direktör Okan Buruk, orta sahayı çok koşan ve güçlü oyunculardan oluşturmak istiyor.
Okan Buruk, Dries Mertens'i kulübeye çekip orta sahada Torreira-Lemina-Sara üçlüsünü kullanmayı planlıyor.
"HER BÖLGEDE BASKI"
Oyuncularıyla yaptığı toplantıda rakipten daha fazla koşmaları gerektiğini anlatan Buruk "Topa sahip olan maçı alır. Bu yüzden her bölgede rakibe baskı uygulamamız lazım. Özellikle orta sahada rakibin forvetle arasındaki bağlantıyı engellemeliyiz." ifadelerini kullandı.
SON 5 MAÇTA ÜSTÜN
Sarı kırmızılı ekip, Fenerbahçe ile Süper Lig'de yaptığı son beş derbide büyük bir üstünlük kurdu. Teknik direktör Okan Buruk'un öğrencileri, son beş lig derbisinde üç galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi yaşadı. Galatasaray bu maçlarda dokuz gol attı, iki gol yedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, 'El Clasico' öncesi hata yapmadı

Perisic'in şovu ile PSV, zirve takibini sürdürdü!

Inter, zirve yarışını bırakmadı

Napoli, şampiyonluk yarışında hata yapmadı!

PSG, üst üste ikinci mağlubiyetini aldı!

Harry Kane'in laneti devam ediyor!

Bayern Münih, şampiyonluğu erteledi!

Saka'dan Yamal'a büyük övgü!

Carlo Ancelotti'den veda sorusuna cevap

Dünyanın en kısa deplasmanı: 46 yıl sonra geri döndüler
