Okan Buruk'tan takıma: "Bu bizim liderlik maçımız!"
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Adana Demirspor maçı öncesinde oyuncularına uyarılarda bulundu.

Galatasaray, arka arkaya iki kritik karşılaşmaya çıkacak. Sarı-kırmızılı ekip, Trendyol Süper Lig'in 15. Hafta açılış maçında Yukatel Adana Demirspor ile karşılaşacak. Ardından da Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile final niteliğinde bir karşılaşma oynayacak. Bugünkü Abdülkadir Bitigen'in yöneteceği Adanaspor maçı saat 20.00'de başlayacak.
Zorlu iki sınav öncesi teknik direktör Okan Buruk, oyuncularına uyarılarda bulundu. İki maçında da çok değerli olduğunu ifade eden deneyimli çalıştırıcı, adım adım ilerlemelerini gerektiğini söyledi.
"BU BİZİM LİDERLİK MAÇIMIZ"
Buruk, "Kopenhag maçını şimdilik bir kenara bırakın. Öncelikle Adana Demirspor karşılaşmasına konsantre olmamız gerekiyor" dedi. Fenerbahçe'nin Beşiktaş'la oynayacağı derbide puan kaybetme ihtimalini düşünen sarı-kırmızılı teknik adam, "Liderliği yeniden almamız açısından mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşma" diye konuştu.
Kopenhag maçına moralli çıkmak açısından da Adana Demirspor maçının çok önemli olduğunu ifade etti. Galatasaray kazanıp evindeki 23 maçlık yenilmezlik serisini de sürdürmeyi hedefliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih, Dortmund'u iki golle geçti!

Barcelona, El Clasico öncesi moral buldu

Sunderland, Vitor Pereira'nın galibiyet hasretini sürdürdü!

Erling Haaland futbolu kırdı!

Bayer Leverkusen seriye ara vermedi

Stuttgart, aradan galibiyetle döndü

Vedat Muriqi attı, Sevilla yıkıldı!

Nottingham Forest'ta Ange Postecoglou ile yollar ayrıldı

Chelsea, üç puanı üç golle aldı!

Fatih Terim'den Kenan Yıldız'a büyük övgü: "Daha yeteneklisi yok!"
