Galatasaray kazanıp, derbiyi rahat izlemek istiyor
Galatasaray'da cumartesi günü oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe maçı öncesi Adana Demirspor maçını kazanıp rahat bir hafta sonu geçirmenin planları yapılıyor.
Hürriyet

Fotoğraf : AA
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasının açılış maçında Galatasaray, Adana Demirspor ile karşılaşacak.
HEDEF DERBİYİ RAHAT İZLEMEK
Ligde evinde oynadığı son 23 karşılaşmada 21 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden, son 6 karşılaşmanın tamamını kazanan sarı kırmızılı ekip hem bu seriyi sürdürmek hem de liderliğe yükselip Beşiktaş ve Fenerbahçe arasındaki derbiyi daha rahat izleme amacında.
ADANA DEMİRSPOR ÇIKIŞ ARIYOR
4 maçtır kazanamayan, ayrıca bu sezon deplasmanda hiç galip gelemeyen Adana Demir ise kötü gidişe 'dur' deme amacında. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından geçtiğimiz günlerde teknik direktör Patrick Kluivert ile yollarını ayıran ve henüz yeni bir isimle anlaşmayan Adana ekibinin başında bu maç, antrenör Serkan Damla'nın olacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Hakan Çalhanoğlu'ndan Martinez ve başkan Marotta'ya cevap

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!

Milan'da ayrılık: Luka Jovic
