Galatasaray kazanıp, derbiyi rahat izlemek istiyor
Galatasaray'da cumartesi günü oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe maçı öncesi Adana Demirspor maçını kazanıp rahat bir hafta sonu geçirmenin planları yapılıyor.
Hürriyet

Fotoğraf : AA
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasının açılış maçında Galatasaray, Adana Demirspor ile karşılaşacak.
HEDEF DERBİYİ RAHAT İZLEMEK
Ligde evinde oynadığı son 23 karşılaşmada 21 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden, son 6 karşılaşmanın tamamını kazanan sarı kırmızılı ekip hem bu seriyi sürdürmek hem de liderliğe yükselip Beşiktaş ve Fenerbahçe arasındaki derbiyi daha rahat izleme amacında.
ADANA DEMİRSPOR ÇIKIŞ ARIYOR
4 maçtır kazanamayan, ayrıca bu sezon deplasmanda hiç galip gelemeyen Adana Demir ise kötü gidişe 'dur' deme amacında. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından geçtiğimiz günlerde teknik direktör Patrick Kluivert ile yollarını ayıran ve henüz yeni bir isimle anlaşmayan Adana ekibinin başında bu maç, antrenör Serkan Damla'nın olacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Monaco, 3 puanı son dakikada aldı!

Chelsea'ye Brentford karşısında geri dönüş yetmedi!

PSV, 8 gollü maçın kazanan tarafı oldu!

Bayern Münih, Hamburg karşısında 5 golle kazandı!

Londra derbisinde kazanan Tottenham!

Wolverhampton'dan tarihe geçen kötü rekor!

İtalya'da derbiye Kenan ve Hakan damga vurdu!

Ajax, Zwolle karşısında hata yapmadı!

Arda Güler, attı; Real Madrid 4'te 4 yaptı!

Woltemade siftah yaptı, Newcastle kazandı!
