Nihat Kahveci: "Pasaportlarını iptal ederim"
Nihat Kahveci, Fatih Karagümrük ile oynadığımız mücadeleyi değerlendirdi.

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray'ın sahasında Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup olarak elendiği maçı değerlendirdi.
Galatasaray'ın son derece kötü bir performans ortaya koyduğunu aktaran Nihat Kahveci, "Bu kadro nasıl gol atamadı anlamıyorum" şeklinde konuştu.
Galatasaraylı taraftarlardan şarkılar, tezahüratlar beklerken sadece ıslık çaldıkları bir atmosfer gördüğünü kaydeden Kahveci, maçın hakeminin iki taraf için de çok kötü olduğunu belirtti.
"PASAPORTLARINI İPTAL EDERİM"
Öte yandan Nihat Kahveci, Galatasaray'ın omurgasını oluşturan futbolcuların Muslera, Davinson, Torreira ve Mertens olduğunu dile getirdi.
Mauro Icardi'ye dikkat çeken Kahveci, "Bugünkü performanslardan sonra Icardi'ye ne kadar ihtiyacı olduğunu tekrar gördü Okan hoca" ifadelerini kullandı.
Son olarak Tete ve Vinicius'a değinen Nihat Kahveci, "Ben böyle Brezilyalı futbolcu görmedim" diyerek şu ifadeleri kullandı:
"Ben Brezilya Futbol Federasyonu olsam Vinicius'un ve Tete'nin pasaportlarını iptal ederim."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ronaldo'nun Diogo Jota'nın cenazesine katılmamasının nedeni belli oldu

West Ham, kalecisini Parma'da buldu

Mallorca'ya Barcelona'dan geliyor: Pablo Torre

Messi istedi, Inter Miami harekete geçti: Rodrigo De Paul

Bayern Münih'te talihsiz sakatlık: Jamal Musiala

Brighton'dan Maxim de Cuyper'e imza

Newcastle United, Scalvini'yi istiyor

Chelsea, Jamie Bynoe-Gittens'i resmen açıkladı!

Rashford ve Barcelona görüşmeleri başlıyor

Manchester United, Diego Leon'u açıkladı!
