Nihat Kahveci: "Pasaportlarını iptal ederim"
Nihat Kahveci, Fatih Karagümrük ile oynadığımız mücadeleyi değerlendirdi.
Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray'ın sahasında Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup olarak elendiği maçı değerlendirdi.
Galatasaray'ın son derece kötü bir performans ortaya koyduğunu aktaran Nihat Kahveci, "Bu kadro nasıl gol atamadı anlamıyorum" şeklinde konuştu.
Galatasaraylı taraftarlardan şarkılar, tezahüratlar beklerken sadece ıslık çaldıkları bir atmosfer gördüğünü kaydeden Kahveci, maçın hakeminin iki taraf için de çok kötü olduğunu belirtti.
"PASAPORTLARINI İPTAL EDERİM"
Öte yandan Nihat Kahveci, Galatasaray'ın omurgasını oluşturan futbolcuların Muslera, Davinson, Torreira ve Mertens olduğunu dile getirdi.
Mauro Icardi'ye dikkat çeken Kahveci, "Bugünkü performanslardan sonra Icardi'ye ne kadar ihtiyacı olduğunu tekrar gördü Okan hoca" ifadelerini kullandı.
Son olarak Tete ve Vinicius'a değinen Nihat Kahveci, "Ben böyle Brezilyalı futbolcu görmedim" diyerek şu ifadeleri kullandı:
"Ben Brezilya Futbol Federasyonu olsam Vinicius'un ve Tete'nin pasaportlarını iptal ederim."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hull City'den anlaşma: Elliot Stroud

PSG, Ferran Torres ile anlaştı!

Manchester City, Monga'yı kadrosuna kattı

Atletico Madrid, Morten Hjulmand'ı açıkladı

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor

























