Neftçi Bakü'den Galatasaray yorumu; "Şansımız yüzde 100"
UEFA Avrupa Ligi 2. Turu'ndaki Galatasaray eşleşmesini yorumlayan Neftçi Bakü teknik direktörü Fuzuli Mammadov, "Bence Neftçi'nin şansı %100" dedi.

Neftçi Bakü teknik direktörü Fuzuli Mammadov, UEFA Avrupa Ligi 2. Turu'ndaki Galatasaray eşleşmesi ile ilgili iddialı açıklamalar yaptı. Qafqazinfo'ya konuşan Azeri teknik adam 'Galatasaray eşleşmesinde şansınızı nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna "Bence Neftçi'nin şansı %100" yanıtını verdi.
Mammadov rakipleriyle ilgili şunları söyledi: "Galatasaray dünyanın bildiği bir takım. Oyuncularının bireysel kaliteleri hayli yüksek. Ama bu bir şey değiştirmez. Kardeş ülkenin temsilcisine karşı sahaya kazanmak için çıkacağız. Bence Neftçi'nin şansı %100"
Fuzuli Mammadov kuranın ardından da şu yorumu getirmişti: "Hangi takımla eşleşeceğimizin fark etmeyeceğini söylemiştim. Çünkü olası rakiplerimizin hepsi kuvvetliydi. Bizim asıl istediğimiz bu turdaki maçı sahamızda oynamaktı ve bu gerçekleşti. Galatasaray'a saygı duyuyoruz ama bizim de amaçlarımız var".
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter başkanından Hakan Çalhanoğlu için transfer açıklaması!

Milan, Granit Xhaka ile anlaştı!

Lewandowski için Arabistan sesleri yükseliyor!

Chivu'dan Hakan Çalhanoğlu açıklaması!

Nottingham Forest'ta Nuno Espirito Santo'nun sözleşmesi uzatıldı

Hakan Çalhanoğlu, Inter ile masada! Galatasaray beklemede

Liverpool, Florian Wirtz'i açıkladı!

Martin Zubimendi Arsenal ile anlaştı

Fermin Lopez'e yoğun ilgi!

Kingsley Coman'dan geleceği için açıklama
