Murillo yeniden G.Saray gündeminde
Celta Vigo'da kiralık olarak geçen sezonu tamamlayan Jeison Murillo için Galatasaray'ın tıpkı devre arasında olduğu gibi kadrosuna katmanın planlarını yaptığı ortaya çıktı.
Sezon başında ve devre arasında Galatasaray'ın gündemine gelen Jeison Murillo konusunda yeniden nabız yoklandığı belirtiliyor.
İtalyan basınında yer alan haberlerde Kolombiyalı stoper Jeison Murillo'nun devre arasında gittiği Celta Vigo'dan geri döndüğü ve yeni sezonda da farklı bir takımda oynamasının yüksek ihtimal olduğu belirtildi.
Murillo konusunda istekli takımlar arasında Galatasaray ile birlikte İtalya'dan Fiorentina, İspanya'dan Cadiz Alaves ve Real Sociedad'ın olduğu da vurgulandı.
1992 doğumlu oyuncu, Celta Vigo'da 18 maça çıkmış ve bu maçların 17'sinde ilk 11 oynamıştı.
Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Sampdoria'dan kiralamaya çalıştığı Murillo konusunda yaptığı girişimler sonuçsuz kalmış ve kariyerinde Barcelona, Inter gibi takımlarda da oynayan Kolombiyalı, La Liga'yı tercih etmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Atalanta - Udinese maçında beraberlik!

Leipzig, sahasında geri döndü!

Stuttgart, 2 dakikada döndü, 90+1'de yıkıldı

Muriqi'nin 2 golü Mallorca'ya yetmedi!

Liverpool'da Ryan Gravenberch ile imza

Manchester City'de Bernardo Silva ile veda yakın!

Luis Diaz'dan inanılmaz rakamlar!

Arsenal, FA Cup'ta çeyrek finale kaldı!

Allegri'den Real Madrid açıklaması

Conte'den Eljif Elmas'a büyük övgü: "Heykelini dikmeliyiz!"


























