Muslera'lı Uruguay zora soktu
Dünya Kupası Güney Amerika elemelerinde Ekvador ile Uruguay karşı karşıya geldi. Mücadele 1-0 Ekvador üstünlüğü ile son buldu.
Dünya Kupası Güney Amerika elemelerinde Ekvador ile Uruguay karşı karşıya geldi. Mücadele 1-0 Ekvador üstünlüğü ile son buldu.
Olimpico Atahualpa Stadı'ndaki mücadelede tek gol 30. dakikada Jefferson Montero'dan geldi. Ekvador çok kritik bir 3 puan alarak 25 puanla 4. sıraya yükseldi. Uruguay ise 22 puanla 5. sırada kendine yer buldu.
Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera, Uruguay kalesini 90 dakika boyunca korudu. Mücadelede eski Fernabahçeli Diego Lugano da maç boyunca oynadı ve bir sarı kart gördü.
Uruguay bu skorla birlikte gruptan direkt olarak çıkma şansını büyük ölçüde kaybetti. İlk 4 takımın gruptan direkt olarak çıkma şansı yakaladığı ortamda 5. olan takım da play-off oynayacak.
Uruguay gruplardaki son mücadelesini 15 Ekim Salı günü evinde Arjantin'e karşı oynayacak. Ekvador ise aynı gün Şili deplasmanına gidecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Milan'da rekor transfer sonrası veda!

PSG'nin Chevalier kararı belli oldu!

Barcelona'da yeni rota Harry Kane

Hull City'den Göztepe'nin eski golcüsüne 20 milyon Euro!

Jürgen Klopp'dan Liverpool açıklaması

Kempes, Madrid'den ayrılmak isteyen Alvarez'i destekledi

Manchester United'dan Manuel Ugarte açıklaması

Nico Paz için açıklama: "Como onun için en iyi seçenek"

Franck Kessie: "Juventus için harika olurum"

Real Madrid'de transfer için Camavinga'ya veda!



























