Bruma'nın hayali gerçek oldu!
Portekiz A Milli Takımı'na cezalı duruma düşen Cristiano Ronaldo yerine Galatasaraylı Bruma dahil edildi.
Dünya Kupası Elemeleri F Grubu'nda İsrail ile berabere kalarak lider çıkma hayallerini mucizelere bırakan Portekiz'de en büyük piyango Galatasaraylı Bruma'ya vurdu.
İsrail karşısında gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düşen Cristiano Ronaldo ve Pepe yerine, Bruma ve Rolando kadroya dahil edildi. Teknik direktör Paulo Bento Ronaldo yerine Bruma tercihini yaptığı belirtilirken, bu haber Portekiz Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinde de yer aldı.
HAYALİ GERÇEK OLDU
18 yaşındaki Bruma'nın böylelikle en büyük hayallerinden biri gerçek olacak. Portekiz'in İsrail'i 3-0 yendiği U21 karşılaşmasında bir de gol atan Bruma maç sonrası, "Hayalim Portekiz 21 Yaş Altı Takımı'nda forma giymekti, şimdi ise A takımı istiyorum. Her oyuncu burada oynamayı hayal eder. Kendimi iyi hissediyorum. Oynadığım ve gol kaydettiğim için mutluyum" ifadelerini kullanmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rosenior'dan 5-2 sonrası tur mesajı

Barcelona'dan Rashford için açıklama!

Scott McTominay için sözleşme açıklaması!

Arne Slot'tan Alisson ve Chiesa için sakatlık açıklaması!

Chelsea'de Reece James ile 2032'ye kadar devam

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

Luca Toni: "Galatasaray, Juventus'u pişman etti"

Tottenham büyük tehlikede, oyuncular ayrı alemde!


























