Melo'dan penaltı açıklaması!
Galatasaray'ın Gaziantepspor karşılaşmasında kazanılan penaltıyı Burak Yılmaz'a bırakan Felipe Melo bu hareketle ilgili konuştu.
Webaslan.com
Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, Gaziantepspor ile oynanan karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.
Karşılaşmayı değerlendiren Brezilyalı, "İlk maç nasıl başlayacağımız çok önemliydi. Taraftarımızın önünde iyi oynadık. Maçın sonuna doğru biraz sıkıntı yaşadık. Ama Galatasaray her zaman şampiyonluğa oynayacak bir takımdır." diye konuştu.
Penaltı pozisyonunda Burak ile aralarında yaşanan olay ile ilgili konuşan Melo, "Kağıt üzerinde takımın penaltıcısı benim. Ama burada o kullanmak istedi, o da çok büyük bir oyuncu, büyük bir yıldız. Gol kralı sonunda. Çok üst düzey bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe maçında da oynamadı. Bir daha olsa yine veririm." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma'nın Zeki Çelik'e maaş teklifi ortaya çıktı!

Juventus'tan Vlahovic'e son teklif!

Acun Ilıcalı'dan Emersonn hamlesi!

Acun Ilıcalı'ya transferde İtalyan rakip!

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

Mason Greenwood çıkmazı!

Marc Cucurella'nın Real Madrid'e imza sonrası ilk sözleri!

Real Madrid, Konate'yi duyurdu!
























