Chedjou çalışıyor! Şimdi de...
Galatasaray'ın yeni stoperi Aurelien Chedjou, Gaziantepspor karşılaşması sonrasında sürpriz bir çalışma içinde bulunduğunu belirtti.
Webaslan.com
Taraftardan bahseden Kamerunlu, "Taraftardan çok bahsettiler ama bugün ilk kez canlı yaşadım. 90 dakika boyunca arkamızdaydılar. Onlara 3 puan hediye ettiğimiz için mutluyuz. Son anlarda biraz onları heyecanlandırmış olabiliriz, ama 3 puan almak önemliydi. Onu da başardık." ifadelerini kullandı.
Türkçe öğrenmek için çalışmalara başladığını belirten Chedjou, "Mutlaka 90 dakika boyunca performansımdan memnunum ama yüzde 100 değilim. Normalin yarısındayım diyebilirim. Türkçe de öğrenmek istiyorum ve öğreniyorum da. O zaman daha iyi olabilirim." diye konuştu.
Sarı-kırmızılıların yeni stoperi, öğrendiği Türkçe kelimelerin ise "Teşekkür, günaydın, afiyet olsun" olduğunu söyleyerek röportajı noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Douglas Luiz'den Everton'a ret

Gavi sözünü tuttu, saçını pembeye boyattı

Rodri'nin gönlü Barcelona'da

Real Madrid'den rekor transfer: Yan Diomande

Newcastle United'da Matthias Jaissle dönemi

Domenico Tedesco'dan ayrılığa izin yok

Kevin için 50 milyon euro'ya ret!

Luka Modric'ten Rafael Leao'ya "Kal" çağrısı

Hull City'den rekor transfer: Tzolakis

Franco Mastantuono Fiorentina'ya kiralandı!




















