Mehmet Büyükekşi: "Avrupa'nın en genç milli takımıyız"
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, sponsorluk anlaşması imza töreninde açıklamalarda bulundu.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, sponsorluk anlaşması imza töreninde açıklama yaptı.
Mehmet Büyükekşi yaptığı açıklamada, "2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'na şimdiden hazır olduğumuzu gururla söyleyebiliriz." dedi.
Büyükekşi, "Sizlerin de bildiği gibi kadın A Milli Takımımız Uluslar C Ligi'nde 4 maçı da kazanarak B Ligi'ne yükseldiler. A Milli Futbol Takımımız da EURO2024'e grubundaki maçlar bitmeden katılmaya hak kazandı. Bunu tarihimizde ilk kez gerçekleştirdik. FIFA sıralamasında 4 basamak yükselerek 38. sıraya geldik. 2 Aralık'ta Hamburg'ta Avrupa kuraları çekilecek. Bu yüzden son derece heyecanlıyız. Orada başarılar elde etmek için umutlu ve gururluyuz. Avrupa'nın en genç milli takımı bizim milli takımımız." ifadelerini kullandı.
TFF Başkanı son olarak, "İki gün sonra Almanya ile dostluk maçı oynayacağız. Türkiye'den sonra en çok Türk vatandaşının olduğu ülke olan Almanya'da milletimizi gururlandırmak istiyoruz. Tüm milletimizin duaları bizimler olacak. Herkesin dualarını bekliyoruz." şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı

Napoli'den dört gollü net galibiyet!

Romulo attı, Leipzig üç golle kazandı

Pep Guardiola'dan Dünya Kupası tepkisi!

Mikel Arteta'dan şampiyonluk mesajı: "Her şeyimizi ortaya koymalıyız"

Nick Warburton: "Ekitike'nin iyileşme olasılığı yüksek"

Real Madrid'den 160 milyon euroluk hamle: Olise

Jose Mourinho için Real Madrid gelişmesi!

Michael Carrick'ten geleceği için açıklama

'Lanet takım': 107 günün öyküsü!























