Mariano'nun ayrılığına onay!
Sezonu iki kupayla kapatan Galatasaray'da Brezilyalı sağ bek Mariano'nun ayrılığına onay verildi. İşte ayrıntılar...
Hürriyet
Galatasaray, devre arasında da ülkesine dönmesi gündeme gelen, ancak anlaşma sağlayamayan Mariano'nun ayrılığına onay verdi.
Özellikle ligin ikinci yarısında sergilediği performansla şampiyonlukta pay sahibi olan Mariano, ülkesi Brezilya'dan birkaç kulüple transfer teması kurdu.
Devre arasında da ülkesine dönmesi gündeme gelen, ancak anlaşma sağlayamayan tecrübeli sağ bekin olası ayrılığına, Galatasaray'dan bir kez daha onay çıktı.
Sarı-kırmızılı takım, 32 yaşındaki Brezilyalı Mariano'nun bonservisi için 3 milyon Euro çıkış bedeli belirlendi.
Bu arada Brezilya ekiplerinden Santos ve Flamengo'nun Mariano'nun durumunu takip ettiği ve transfer için Galatasaray'a bu iki kulüpten teklif gelebileceği öne sürüldü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ciro Immobile için övgü dolu sözler!

Guardiola'dan geleceği için şaşırtıcı sözler

Bayern Münih'ten Upamecano açıklaması!

Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

























