Fatih Terim'in hayali Luuk de Jong
Mbaye Diagne'nin satılması halinde forvet transferi yapılması düşünülürken, Fatih Terim'in aklındaki isim ortaya çıktı.
Takvim

Mbaye Diagne'nin elden çıkarılması halinde yeni golcü adayları üzerinde şimdiden çalışmaya başlayan Galatasaray, Radamel Falcao'dan sonra bir yıldızı da gündemine aldı.
Kulüpten sızan bilgilere göre Fatih Terim, sezon başından beri yakından takip ettiği PSV'nin 28 yaşındaki kaptanı Luuk de Jong için nabız yoklanmasını istedi.
Bu sezon 34 maçta 28 gol atarak Tadic'le birlikte gol kralı olan De Jong'un adı Avrupa'da birçok takımla da anılıyor.
1.88 boyundaki De Jong yerden olduğu kadar hava toplarında da etkili bir isim. Milli forma ile 17 maçta 4 golü olan Luuk'un şu anki piyasa değeri ise 10 milyon euro. Luuk'un PSV ile 2021'e kadar sözleşmesi var.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester derbisinde kazanan City!

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı

Monaco, 3 puanı son dakikada aldı!

Chelsea'ye Brentford karşısında geri dönüş yetmedi!
