Mancini onun elinden kapmış!..
Galatasaray'ın İsviçre Ligi takımlarından Grasshoppers'tan transfer ettiği Izet Hajrovic'i Mircea Lucescu'nun elinden kaptığı ortaya çıktı.
LUCESCU, 2 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ
Galatasaray'ın bu transfer sürecindeki en büyük rakibi ise; Mircea Lucescu oldu. Izet Hajrovic'in transferi için olumlu rapor veren ve Bosnalı oyuncunun transfer edilmesini isteyen Mircea Lucescu, genç futbolcunun menajeri ile de bire bir görüşme gerçekleştirdi. Hajrovic'in transferi için Galatasaray ile karşı karşıya kalan Shaktar Donetsk, Grasshoppers'a 2 milyon euroluk bir bonservis bedeli teklif etti ancak bu teklif İsviçre kulübü tarafından geri çevrildi. Grasshoppers'in talep ettiği 5 milyon euroluk bonservis bedelinden dolayı Hajrovic'in transferini askıya alan Shaktar Donetsk, rotasını yeniden Brezilya pazarına çevirdi.
Shaktar Donetsk'in de talip olmasından dolayı Grasshoppers'ın Izet Hajrovic için talep ettiği 5 milyon euroluk bonservis bedeli üzerinden pazarlıklara başlayan Galatasaray Yönetimi, rakamı 3.5 milyon euro seviyesine indirip oyuncu ile de imza parası karşılığında anlaşarak resmi imzaları atmış oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih kalesinde kriz; 16 yaşındaki isme emanet

Real Madrid istiyor, Bayern'den izin yok: Michael Olise

Gavi'den sakatlık itirafı!

Napoli'den Lukaku kararı!

Jamie Carragher: "Liverpool'un sorunu transferler!"

Real Sociedad'dan evinde rahat galibiyet

Barcelona'da başkan Laporta 2031'e kadar devam!

Lille, Rennes'i deplasmanda geçti!

Arne Slot'tan tepkiler için açıklama!

Como'dan ikinci yarıda geri dönüş!
























