Bruma'dan FLAŞ istek!
Bruma'nın tedavisine Portekiz'de devam etmek istemesi sarı-kırmızılı yönetim tarafından geri çevrildi.
- WEBASLAN - Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Tokatspor ile oynadığı maçta sakatlanan ve çarpaz bağlarındaki kopma nedeniyle sezonu kapatan Bruma'nın tedavisine Portekiz'de devam etmek istemesi tartışmaları da beraberinde getirdi.
Bruma'nın avukatı Bebiano Gomes, yaptığı açıklamada Bruma'nın tedavi sürecine Portekiz'de devam etmesinin olumlu olacağını dile getirirken; oyuncunun menajeri Balde de aynı görüşü savundu. Bugün öğleden sonra İstanbul'a gelerek Galatasaray Yönetimi ile Bruma'nın Portekiz isteğini görüşecek olan Gomes, sarı-kırmızılı yönetimi ikna etmeye çalışacak.
Avukat Bebiano Gomes'in Bruma'nın 3-4 ay boyunca Portekiz'de kalma isteğini geri çevirmesi beklenen Galatasaray'ın sözleşmenin dondurulması hususunda da kritik bir görüşme yapacağı ve ardından resmi olarak Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuracağı kaydedildi.
Tedavisinin bir kısmını Portekiz'de sürdürecek olan ancak ana tedavi sürecini İstanbul'a geçirerek olan Bruma'nın son durumu hakkında konuşan menajer Balde, "Bruma'nın yaşadı sakatlık hiç kolay değil, bu olayı ilk duyduğunda büyük bir üzüntü yaşadı. Bruma, Chelsea maçlarında oynamak ve 2014 Dünya Kupası'na gitmek istiyordu. Artık, Bruma'nın çevresindeki herkesin ona destek olması gerekir" şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih'ten Sacha Boey kararı

Liverpool'dan sürpriz hamle: Akliouche

Fenerbahçe'nin eski gözdesi Morita, Hull City'ye!

Fulham'dan Gonzalo Garcia hamlesi

Rodri için Ballon d'Or açıklaması!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

Nicolo Zaniolo, imzayı attı!

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"





























