Lokomotiv Moskova'da flaş ölüm!
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Lokomotiv Moskova'nın 18 yaşındaki futbolcusu Alexey Lomakin, donarak hayatını kaybetti.
Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakiplerinden Lokomotiv Moskova'da trajik bir ölüm olayı yaşandı.
Rus ekibinin 18 yaşındaki futbolcusu Alexey Lomakin, Moskova'da donarak hayatını kaybetti. Genç oyuncunun ölümüyle ilgili soruşturma başlatılırken polis ve kulübü Lokomotiv Moskova, cinayetten şüpheleniyor.
DONMUŞ CESEDİ BULUNDU...
Lomakin'in eve gelmemesinin ardından genç futbolcunun annesi, polisi ararken iki gün sonra futbolcunun donmuş cesedine rastlandı. Futbolcunun arkadaşlarıyla dışarı çıktığı ancak eve bir daha gelmediği belirtildi.
Lokomotiv Moskova'dan yapılan açıklamada ''Çok üzülerek U21 takımında oynayan Alexey Lomakin'in Moskova'da öldüğünü açıklıyoruz. Konu hakkında soruşturma açıldı. Büyük bir şok içindeyiz. Ailesine ve arkadaşlarına baş sağlığı dileriz.'' sözleri kullanıldı.
Alexey Lomakin, Lokomotiv Moskova U21 takımında forma giyiyordu. Moskova'da futbolcunun öldüğü gün hava -8 derece civarlarındaydı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

























