"Jean Micheal Seri, Fransa'da" iddiası
Koronavirüs salgını sürerken, ailesi Fransa'da olduğu için Jean Micheal Seri'nin psikolojisinin bozulduğu ve aklının eşi ile çocuğunda olduğu iddia edilmişti. Bu kez sürpriz bir iddia ortaya atıldı.
Takvim

Galatasaray'da ailesi Fransa'da olduğu için Jean Micheal Seri'nin psikolojisinin bozulduğu ve aklının eşi ile çocuğunda olduğu iddia edilmişti. Dün ise sürpriz bir iddia ortaya atıldı. O iddiaya göre Seri, Terim'in izniyle Fransa'ya gitti.
Tecrübeli futbolcunun, 15 Mayıs'ta idmana çıkacak ve öncesinde de 14 günlük karantina süresini evinde geçirecek şekilde İstanbul'a döneceği ileri sürüldü.
Seri'nin Fransa'da yaşanan virüsten kaynaklı sağlık sorunları nedeniyle ailesini de İstanbul'a getirmek için Galatasaray'dan yardım istediği ifade edilmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Muhammed Kudus'un aklı Tottenham'da

Bayern Münih oyuncusu Musiala 4 ay sahalardan uzak

Arda Güler, haftanın takımında kendine yer buldu!

Newcastle'de Elanga'nın alternatifi Bakayoko!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Everton'da anlaşma: Gana Gueye

Arsenal'de Gyökeres için geri sayım!

Gonzalo Garcia: "Arda, maçtan önce golü bana anlatmıştı"

Xabi Alonso'dan Arda Güler açıklaması!

Ronaldo'nun Diogo Jota'nın cenazesine katılmamasının nedeni belli oldu
